Rent-A-Car

Rent–A–Car je stigao u Eko Taxi!

Ukoliko Vam je potreban auto dok je Vaš na popravci ili ste doputovali iz inostranstva u naš grad možete iznajmiti Toyota Aygo X kod nas po pristupačnim cenama!

Osim pristupačne cene i kvaliteta dobijate full kasko osiguranje. Nema depozita, a nemate ograničenu kilometražu. Pobrinuli smo se da nam i ova vozila, kao i ostala budu bezbedna pa u njima možete naći -dečija sedišta, lance za sneg i GPS navigaciju.

Olakšajte kretanje po gradovima iznajmljivanjem vozila na broj – 060 5505138

Putovanje sa stilom i odgovornošću!

Zamislite savršen dan putovanja u udobnosti, stilu i bez brige o ekologiji. Eko Taxi nudi upravo to, i mnogo više. Kao vodeća eko-friendly taksi služba, mi smo ovde da Vam predstavimo našu najnoviju uslugu: Eko rent-a-car i Eko limo servis!

Rent-a-Car sa ekološkom notom

Naša ponuda vozila za rent-a-car je raznolika i prilagođena svim potrebama. Bez obzira da li putujete sami, sa porodicom ili prijateljima, naši automobili će Vam omogućiti udobno i bezbrižno putovanje.

Evo nekoliko vozila iz našeg impresivnog voznog parka:

Toyota Aygo X: Mala, štedljiva, idealna za gradske vožnje.

Toyota Corolla: Kombinuje stil, ekonomičnost i udobnost.

Toyota CH-R: Kombinuje ekološku svest sa sofisticiranim dizajnom.

Svi naši automobili su redovno održavani i opremljeni najnovijom tehnologijom, kako bi Vam omogućili najbolje iskustvo tokom putovanja.

Ekskluzivnost u Eko limo servisu

Za one koji traže ekskluzivno iskustvo, naš Eko limo servis je savršen izbor. Naša flota luksuznih limuzina Vam pruža udobnost i stil na najvišem nivou. Evo nekoliko vozila iz našeg Eko limo servisa:

Toyota Camry: Kombinuje luksuz sa ekološkom svesti.

Toyota Corolla: Elegantna i udobna opcija za poslovna putovanja.

Toyota Proace Kombi: Prostran i praktičan za veće grupe.

Toyota Bz4x (u crnoj boji): Ekskluzivna opcija za posebne prilike.

Toyota Corolla Cross: Kombinuje stil i performanse.

Naša vozila su opremljena luksuznim karakteristikama koje će Vas ostaviti bez daha, a naši profesionalni vozači će se pobrinuti da se osećate kao prava zvezda.

Eko Taxi za Vas

Eko Taxi se ponosi svojim doprinosom očuvanju životne sredine. Sva naša vozila su ekološki prihvatljiva, što znači da smanjujemo emisiju štetnih gasova i podržavamo održivu budućnost. Isto tako, naši vozači su obučeni da voze odgovorno i ekonomično kako bi dodatno smanjili negativan uticaj na okolinu.

Sada je pravo vreme da isprobate Eko Taxi i iskusite putovanje sa stilom i odgovornošću. Rezervišite svoj rent-a-car ili Eko limo servis sada i doživite nezaboravno iskustvo!

Kontaktirajte nas danas putem telefona ili e-maila i rezervišite svoje mesto u našem eko-friendly vozilu. Vaše putovanje počinje ovde!

 

Eko Taxi – Za održivu budućnost i luksuzna putovanja!

Zašto baš Eko Taxi?

Plaćanje karticom

Uz najpovoljnije cene u gradu Vam nudimo i plaćanje karticom!

Luksuzna vozila

Vozite se u najnovijim modelima koji poseduju i besplatan Wi-Fi internet!

Vangradske vožnje

Vozimo Vas sve do Beograda, Kopaonika, pa čak i do inostranstva!